loading

Novosti

Uskoro u ponudi krevet Adonis u svim bojama i dimenzijama
04 velj 2019

Uskoro u ponudi krevet Adonis u svim bojama i dimenzijama

Boxspring krevet Adonis osim što ima moderan i moćan dizajn veoma je funkcionalan, sastoji se od uzglavlja i dva donja dijela koja se spoje i na njih ide madrac sa BONNELL jezgrom. Krevet Adonis je veoma visok i ugodan za spavanje, a ima i dvije ladice za posteljinu.

Boxspring kreveti su često viđeni u američkim, kanadskim i australskim domovima sve su popularniji i kod nas. Riječ je o krevetima koji pružaju maksimalnu udobnost, rasterečuju kralježnicu i posjeduju duži vijek trajanja od standardnih kreveta.

Troslojna izrada je jamstvo maksimalnog rasterećenja pri spavanju i time garancija zdravog spavanje. Prednost kreveta bez guste drvene podnice je potpuno prozračivanje madraca čime nastaje izvrsna klima prilikom spavanja čemu pridonose i vrhunski materijali jednostavni za održavanje.

Povezane novosti

HILLUX boxspring krevet
27 srp 2022

HILLUX boxspring krevet

Boxspring krevet Hillux  Basic nema podnice već se sastoji od čvrstog drvenog okvira (box-a) u koji je integriran donji (unutarnji) madrac od bonnell...
Kutna garnitura Brisel
12 velj 2021

Kutna garnitura Brisel

Kutna garnitura Brisel trenutno najzanimljiviji proizvod kod nas. Moguće ju je slagati po elementima i raditi po mjeri, dostupna je u raznim materijalima i...